Зменшення витрат - додаткова перевага!

Зростання вартості витрат на експлуатаційні ресурси збільшило занепокоєння кузовних майстерень. Бо використовуючи класичні підходи до мінливого ринкового середовища почала зменшуватись рентабельність робіт з ремонту лакофарбових покриттів.

Усвідомлюючи це та демонструючи свою відданість до інновацій, baslac® створив новий продукт - добавку baslac® 80-30 для фарбування пластикових деталей.

Добавка baslac® 80-30, що додається замість розріджувача до грунта-наповнювача у версії "без шліфування", виключає необхідність використовувати грунт для пластику (праймер) та еластичну добавку.

Звідси результатом використання добавки baslac® 80-30 є зменшення кількості додаткових операцій - очистка інструменту, додаткове провітрювання. Не зайвим буде нагадати і про зменшення кількості витратних матеріалів, що використовуються для змішування та очистки. І відповідно, при зменшенні операцій, додатково зберігається ресурс фарбувальної кабіни.

Отже, до підсумку, одна з цілей впровадження добавки baslac® 80-30 є спрощення процесу, зменшення витрат матеріалів та ресурсів, що дозволяє майстерням мати певні переваги.

Більше інформації про добавку baslac® 80-30 ви можете знайти на нашому сайті baslac.com.ua або в наших технічних спеціалістів.