Все що потрібно для визначення кольору - у Ваших руках!

На потреби та запити клієнтів baslac® впроваджує новітній багатокутовий спеткрофотометр від відомого виробника X-Rite. Це компактна, зручна та проста у використанні надсучасна модель, яка тільки доступна на ринку спектрофотометрів. 

baslac® e-finder star - це компактний та простий у використанні багатокутовий спектрофотометр з п'ятьмя стандартними кутами вимірювання. Це дозволяє найточніше оцінювати кольори типу металлік та кольори зі спеціальними ефектами. 

Завдяки стратегічно розміщеній оптиці baslac® e-finder star на 60% швидший, на 50% легший та на 40% компактніший, ніж будь-який інший п'ятикутний пристрій на ринку.

Це дозволяє операторам легко встановлювати baslac® e-finder star однією рукою та виконувати більше вимірювань на одиницю часу.

Економічно ефективний контроль якості baslac® e-finder star надає дієві дані для поліпшення процесів і забезпечення гармонії кольору по всьому ланцюжку виробництва. 

Основні переваги

baslac® e-finder star - перший пристрій на ринку з відображенням температури на екрані, що допомагає користувачам визначити, чи є у них проблеми з термохроматичністю, що впливає на вимірювальні дані кольору.

baslac® e-finder star також забезпечує інтуїтивно зрозуміле введення та аналіз даних з інтерфейсом сенсорного екрану та простою навігацією, а також підтримує розширені функції.

Цікавить більше подробиць чи хочете з'ясувати деталі?

Зв'яжіться з нами і ми надамо Вам відповіді.

За технічними питаннями звертайтесь за телефоном

+38 050 463 8122

toplac@toplac.ua

За умовами придбання звертайтесь за телефоном

+38 050 411 2538

toplac@toplac.ua